Ons Team

Welkom bij Dental Care Rijswijk, waar tandarts Sunaina Mehilal met trots de eigenaresse is. Sunaina is een toegewijde professional met een bijzondere affiniteit voor kindertandheelkunde en angstige patiënten. Haar warme benadering en uitgebreide ervaring dragen bij aan een positieve tandheelkundige ervaring voor al onze patiënten. Maak kennis met enkele van de vriendelijke gezichten die u zult tegenkomen tijdens uw bezoek aan onze praktijk.

Tandarts Sunaina Mehilal

Met een passie voor kindertandheelkunde en het helpen van angstige patiënten, leidt tandarts Sunaina Mehilal ons team. Als eigenaresse van Dental Care Rijswijk streeft ze ernaar om hoogwaardige zorg te bieden met een persoonlijke touch. Sunaina gelooft in het creëren van een ontspannen sfeer waarin patiënten zich op hun gemak voelen.

Monique – All-round Assistente

Monique is een onmisbare schakel in ons team als all-round assistente. Met haar uitgebreide ervaring en zorgzame benadering zorgt zij ervoor dat uw bezoek aan Dental Care Rijswijk soepel verloopt. Monique staat klaar om uw vragen te beantwoorden, afspraken te regelen en u op uw gemak te stellen.

 

Jennifer – All-round Assistente

Met haar warme persoonlijkheid en sterke empathie zorgt Jennifer ervoor dat elke patiënt zich welkom en op zijn gemak voelt. Naast haar werkzaamheden in de praktijk heeft Jennifer een passie voor schrijven. Ze deelt haar kennis en enthousiasme voor mondgezondheid regelmatig via posts op onze LinkedIn-pagina. Met haar betrokkenheid en communicatievaardigheden is Jennifer een waardevolle aanwinst voor ons team en draagt ze bij aan de positieve ervaring die we bij Dental Care Rijswijk willen bieden.

 

Galeh – Paro-Preventie Assistente

Galeh is onze toegewijde paro-preventie assistente, gespecialiseerd in parodontale zorg en preventie. Haar expertise helpt bij het waarborgen van optimale mondgezondheid voor onze patiënten. Galeh is gepassioneerd over het verstrekken van educatieve informatie en begeleiding om u te helpen uw glimlach te behouden.

 

Contact

Prinses Beatrixlaan 607

2284AX Rijswijk

Tel: 070 393 3333

E-mail: info@dentalcarerijswijk.nl

Openingstijden

Ma - Vrij:

8.30 - 17.00

Za - Zo:

Gesloten

Info

Contact

Informatie

Privacyverklaring

© Dental Care Rijswijk

Website by Ondezign.nl